email Contact  ________________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto's

 

Dit zijn fotos van de belijdenisdienst op eerste Paasdag 2007. De dienst werd geleid door ds. L. Kansen. Aansluitend werden er een groot aantal ballonnen de lucht in gelaten met een briefje eraan. De tekst luidde: "Jezus leeft om ons Zijn liefde en vrede te geven" Deze belangrijke boodschap willen we aan de wereld om ons heen doorgeven. Wat is het dan prachtig dat we dezelfde dag al een reactie kregen uit Duitsland. De ballon heeft meer dan 220 kilometer gezweefd om aan te komen in Wermelskirchen, dat ligt iets ten westen van Keulen in het mooie Bergische land. Een jongen van zeven jaar heeft de ballon in zijn tuin gevonden en heeft dat aan zijn ouders laten zien. Die waren waarschijnlijk toch getroffen door de boodschap en hebben de Sionskerk via Google-Earth opgezocht om onze kerk vanuit de lucht te bekijken. (Dat kunnen wij natuurlijk ook eens doen!) Ook hebben ze onze homepage gevonden en hebben het hier onderstaande berichtje achtergelaten in het gastenboek.

Hallo und Frohe Ostern!

Heute ist bei uns im Garten ein Luftballon Anhänger gelandet mit der Aufschrift "Sionskerk Marienberg" und dem Spruch auf der
Rückseite "om ons Zijn liefde en vrede te geven." Über Google sind wir dann auf Ihre/Eure Homepage aufmerksam geworden und haben uns die Kirche über Google-Earth aus der Luft angesehen. Leider sprechen wir kein niederländisch, sodass wir die Inhalte der Seite nicht verstehen. Wir senden schöne Grüsse aus Wermelskirchen im Bergischen Land (Deutschland).

Lukas Hoppmann, 7 Jahre alt und seine Eltern
Michaela und Michael

De volgende mensen hebben op eerste Paasdag 2007 belijdenis van hun geloof afgelegd:

André Bouwhuis
Hendrikje Mariska Noeverman
Marc Frank Olsman
Ellen Lusseveld
Jennigje Mirjam Noeverman
Derk Jan Otten
Bertine Jansen
Geerd Jan Jaspers
Henri de Lange

Als u op het pijltje naar rechts klikt, net boven de kleine foto's, krijgt u alle foto's achter elkaar in het groot te zien.